PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI
İstanbul Gelişim Üniversitesi

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

IGU_PDB 8 Mart 2021 Dünya Kadınlar Günü

İstanbul Gelişim Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı 8 Mart 2021 Dünya Emekçi Kadınlar Günü ile ilgili mesaj yayımladı.

Onlar hayatımızın en özel varlıkları... Kimi annemiz, kimi hayatımızın en büyük aşkı, kimi arkadaşımız, kimi ise göz bebeği kızımız... Kadınlara ithaf edilen o kadar özel günün arasında en önemli gündür belki de Dünya Emekçi Kadınlar Günü. Haklarından vazgeçmeyen, inancını ve kendine güvenini asla kaybetmeyen güçlü kadının günü olan bu günde siz de hayatınızdaki güçlü kadınları mutlu edecek sözler kullanın. Fakat sadece Kadınlar Günü’nde değil, yaşamımızda fark yaratan kadınları her gün başınızın tacı edin.

Personel Daire Başkanlığı olarak tüm Gelişim ailesinin en özel kadın personellerinin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutlarız. Ve unutmayın...

Bir kadın dünyayı değiştirir.

Düzenleme Tarihi: 10 03 2021